207
Eripedagoog
Karjamaa Põhikool
Eripedagoog
Karjamaa Põhikool

Ootused kandidaadile

Kandidaadilt ootame: erialane magistrikraad või sellele vastav kvalifikatsioon või eripedagoogi kutse ning eesti keele oskus C1-tasemel

Tööülesannete kirjeldus

Sotsiaalpedagoogi tööülesanded
1 kavandab, koordineerib, teostab ning analüüsib sotsiaalpedagoogilist tegevust haridusasutuses tehes aktiivset koostööd lapsevanematega (eestkostjatega) ja haridustöötajatega kaasates vajadusel teisi kooliväliseid spetsialiste.
2 märkab, selgitab ja viib läbi esmase sotsiaalpedagoogilise hindamise abi vajava lapse lähikeskkonna ressursside ning võimaluste selgitamiseks ning vajalikuks sekkumiseks.
3 suunab last analüüsima ennast ja oma käitumist, õpetab innustab ja motiveerib last rakendama sotsiaalseid pädevusi edendavaid strateegiaid.
4 nõustab lapsevanemaid lapse sotsiaalsete pädevuste teemal ja selgitab lapse eakohaseid sotsiaalsed toimetulekuoskusi takistavaid tegureid, abistades sobivamate kasvatusalaste strateegiate leidmisel ja rakendamisel. Jagab infot haridusasutuse välistest abi-ja nõustamisvõimalustest.
5 nõustab haridusasutuse töötajaid ja juhtkonda laste heaolu ja turvalisust tagava õpikeskkonna kujundamisel, tegeleb ennetus-ja lahendustegevuste koordineerimisega.
6 teeb koostööd sotsiaalpedagoogilise teavitustöö ja parimate praktikate rakendamiseks (osalemine teemapäevadel, töörühmades, ainesektsioonides, loengutel, professionaalne enesearendamine). Osaleb erialases arendustegevuses.

Omalt poolt pakume

Omalt poolt pakume: tuge ja mentorit sisseelamise toetamiseks; paindlikku tööaega koolivaheaegadel; toredaid ühisüritusi ja tunnustamist (sh ka rahalist); 2 tasustatavat tervisepäeva aastas, kaasaegset töökeskkonda ja töövahendeid; sõbralikke kolleege; enesearendamise võimalusi.
BrutokuupalkBruto kuusAlates  € 1820

Lisahüved: 2 tervisepäeva aastas

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Karjamaa tn 1

Tööaeg

  • Täistööaeg

Oskused

 õpetamine Lastega töötamine Suhtlemisoskus meeskonnatöö planeerimine MS Word Algatusvõimelisus MS office Pingetaluvus nõustamine vastutustundlik kõrgharidus Õpetamise oskus

Keeled

  •  Eesti
  •  Vene
Kontaktisik
Oksana Tassimova
6487880
Karjamaa Põhikool on riikliku õppekava alusel töötav elukohajärgne, eestikeelsele õppele üleminev põhikool Põhja-Tallinnas. Karjamaa Põhikoolis on tavaklassid, keelekümblusklassid ja eriklassid. Alates 2006. aastast teeb kool koostööd Tallinna Laste Turvakeskusega, kus kooli pedagoogiline meeskond korraldab venekeelse õppekeelega osakonna õppetööd. Alates 2019.a. on Karjamaa Põhikool KiVa-kool.
Meie südameasi on õpilaste toimetulek iseseisvas elus, kus meile on oluline:
- tervis,
- toetus,
- talent.

Ettevõtte kodulehthttp://www.tallinn.ee/karjamaapk

Sarnased töökuulutused:

Sotsiaalpedagoog - õppekoordinaator
Hiiu Kool
Tallinn
€ 1830
Tähtaeg: 02.06.2024
Sotsiaalpedagoog
Karjamaa Põhikool
Tallinn
€ 1820
Tähtaeg: 17.06.2024
Sotsiaalpedagoog
Pelgulinna Gümnaasium
Tallinn

Tähtaeg: 20.06.2024